Alimente care ajută la creșterea imunității copilului

Există alimente care ajută la creșterea imunității copiilor. Pentru că vrem tot ce e mai bun pentru ei, merită să știm cum să-i hrănim astfel încât să participăm activ la protecția sănătății lor.

Pe lângă alți factori, hrana joacă un rol esențial în fortificarea sistemului imunitar al copilului. Numeroși nutrienți și vitaminele din alimente se dovedesc a fi niște mici eroi invizibili care luptă din interior, asigurându-i buna dispoziție celui mic. Și ce preferă cel mai mult un copil? Evident, gustările.

Acestea sunt binevenite între mese sau, în caz că piciul e la școală, pot fi o excelentă masă într-una dintre pauzele sale.

Alimente care ajută la creșterea imunității copilului

Dacă te-ntrebi cu ce să-l surprinzi sau ce să-i mai pui în pachețelul de la școală, fără a pierde mult timp la bucătărie, acest articol ți-ar putea furniza câteva idei pentru mici gustări, dar și în ceea ce privește lista de alimente care ajută la creșterea imunității celui mic:

Nuci și Migdale

Acestea vor ocupa puțin loc în rucsac, dar vor avea un impact mare asupra sănătății copilului. Nucile sunt surse importante de acizi grași omega 3, iar datele arată că substanța dată ajută nu doar la îmbunătățirea activității cerebrale ci și la reducerea apariției infecțiilor respiratorii.

Migdalele pe de altă parte, vor aduce în organismul celui mic mai multe vitamine B și E.

CONTINUARE – Vezi alimente care ajută la creșterea imunității copiluluiPages: 1 2 3 4 5

Ai ceva de adăugat?...

*